20 %

Solaray Magnesium Glycinat 120 kapslar

297kr 238kr

Solaray Magnesium Glycinat är ett magnesiumtillskott där magnesium är kelaterat med aminosyran glycin för förbättrad upptagning. Produkten innehåller även BioPerine® svartpepparextrakt för att ytterligare förbättra absorptionen. Lämplig för veganer.

Slut i lager

Fri frakt vid köp över 199 kr

  • Check Mark Leverans till dörren
  • Check Mark Trygg betalning
  • Check Mark Bra priser
Betala med
  • Visa Card
  • MasterCard
  • American Express
  • Klarna
  • swish
Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Solaray Glycinat är ett magnesiumtillskott där magnesium är kelaterat med aminosyran glycin för förbättrad upptagning. Produkten innehåller även BioPerine® svartpepparextrakt för att ytterligare förbättra absorptionen. Denna form av magnesium rekommenderas särskilt till kvällen då den främjar avslappning. Lämplig för veganer.

Fördelar med magnesium:

  • Bidrar till normal energiomsättning och minskar trötthet och utmattning.
  • Stödjer normal psykologisk funktion och hjälper till att balansera nervsystemet.
  • Hjälper till att bibehålla normal benstomme och god muskelfunktion.

Magnesium är en av kroppens mest essentiella mineraler och finns i alla celler. Utan magnesium kan cellerna inte producera energi i form av ATP (adenosintrifosfat). Det fungerar också som en kofaktor för över 300 enzymer som är nödvändiga för bland annat matsmältning, blodsockerreglering, protein- och DNA-syntes samt produktionen av den viktiga antioxidanten glutation. Magnesium är även avgörande för nervsystemets funktion, muskelrörelser och upprätthållandet av ett friskt skelett och tänder. Det reglerar kroppens upptag och användning av kalcium och kallas ibland för ”det lugnande mineralet” eftersom det är nödvändigt för att nerver och muskler ska fungera korrekt. En av dess viktigaste funktioner är att få musklerna att slappna av efter sammandragning, vilket gör magnesium särskilt viktigt för hjärtat, kroppens viktigaste muskel.

Förvaring: Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras torrt i rumstemperatur.

 

Dosering & Användning

Dosering: 2–4 kapslar per dag. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig och balanserad kost. Det är också viktigt med en hälsosam livsstil.

Innehåll & Ingredienser

Innehåll per:            2 kapslar    % av DRI*    4 kapslar    % av DRI*

Magnesium                   175 mg             47 %               350 mg            93 %
Svartpepparextrakt      0,7 mg                 **               1,4 mg                **
BioPerine®
*DRI = Dagligt referensintag **DRI ej fastställt

Ingredienser: Magnesium (magnesiumbisglycinat), vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), förtjockningsmedel (hydroxipropylcellulosa), BioPerine® svartpepparextrakt (Piper nigrum, frukt).

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Solaray Magnesium Glycinat 120 kapslar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *